***

сопливая непринужденность
слепая очевидность
гнилая интеллигентность
заставили- таки
воздать должное
кирпичной стене
выгребной яме
безумству храбрых
упорству наглых
ВДРУГ
остановился - обернулся
на колени пал
и
пропал
БЕЗ ВЕСТИ

2017


Рецензии