Аз и ти

                АЗ  И  ТИ
   Автор:  Росен   Русев                х

Дори затворили очи
не ще забравим как искахме да полетим
и дори насън ще помним как
разперили ръцете както птиците крилата си
отлитахме нататък, в най-хубавите дни
на слънчевите залези, на нощите с луни.
Помни!
Ти нашата любов помни, но не забравяй,
дори след много дни не можем да си позволим
този полет да прекъсне.
Летят годините, не спират и проблемите,
и времето не връщаме назад.
Връхлитат спомени, дори не питат,
А нямаме вина за случилото се тогава.
Можем  само да простим


Рецензии