В смартфоне

<Наше совместное любительское творчество с доченькой Машей. Задали ребенку в школе стих сочинить - чем не повод потворить :)>

У смартфоні

Вчителька старається,
Тему викладає.
А Петрусь не слухає –
У смартфоні грає.
Там такі цікаві
Кубики й машинки!
Не те, що на уроці –
Слова, часи, відмінки…

Коло нього Ксеня
Сидить собі, зітхає,
На Петруся скоса
Потай поглядає.
То штовхне легенько,
То оком стріляє,
Та її уваги
Сусід не помічає.

Уроки чи перерви,
А він все у смартфоні.
Скільки там роботи:
Стрілялки, перегони,
Роботи і зомбі,
Гра на виживання…
От і бракує хлопцеві
Часу на кохання.
У таких заняттях
День за днем минає –
Віртуальний світ
Його не відпускає.

Схаменись, Петрусю!
Кинь ті перегони!
Цікавого багато
Не тільки у смартфоні!
Є ще книжки, журнали,
Є лижі і санчата,
Театри і музеї,
А головне – дівчата!


Рецензии