СЪ - НЕ БЕ ЕС!!!

ЭН ЭР ГИЯ!!!...

   -  БО ОО ГО ОМ - ДА НА Аа!!!... -

ЭН ЭР Гия!!!...

   -  ПЪРО ТИ ВО ВЕ ЕС!!!... -          (ГИ Ии - иИ ИГ)   (ГИ - ИГ)  (ИГ ЛА)

ВЪСЁ Ёё -  ОТ  БО ОО ГА -  ИД ЁТ!!!... -    (ИГ ЛА - ИГ ЛА Аа - Ии ии - ГЪЛА Аа СЪ)

   -  Ии иИ - Дь яЯ Во оЛ!!!...

   -  СЪ ПУ УС ТИ ИЛ Ся яЯ -  СЪ -  НЕ БЕ ЕС!!!... -     (иГ Ла - иГ Ла аА - иИ Ии - ГЪЛа аС)

      ЕС

      P.S

      ЕС -  СЪВЯЗЬ   ОТ ТУ Уу ДА -  СЪТЪРУ НА

      БЕ -  ЕСТЬ((Е)  БОГЪ(Б)

      НЕ -  ЕСТЬ(Е)  НА АШ(Н)

      СЪ -  СЪ ВЯ Яя ЗЬ

      Е  -  БУ УК ВИ ЦА - СИ ИМ ВО ОЛ -  ТЪРИ  СЪТЪРЕ ЛЫ  СЪ  ПЪРА ВА

      Э  -  БУ УК ВИ ЦА - СИ ИМ ВО ОЛ -  ТЪРи  СъТъРе Лы  Съ  Ле еЕ Ва


Рецензии