Насправд меж в дсутн

Насправді
межі відсутні
ти не відступиш
від сцени
не вийдеш
з театру
кордони і лінії
як пожежі
лише на мапах
навіть мавпи
цим позначкам
не довіряють
Єдині пунктири
умовні
погляди
в небо
в одне й те саме
І те
що твоя відсутність
завдає невичерпного болю
фізично пояснює
відсутність меж і кордонів
і посмішок перед
вже холодними друзями
А всі кольори
у тобі присутні
мене запроторюють
і думки
на репіті
тримаючи
в снах
де є надія
на зустріч
з тобою
Де всеж знаходимо час
не бути відсутнім
і де на питання
"чи ти не померла?"
не скинеться відповідь
"дивлячись хто ти?"...


Рецензии