долi скерцо на укр. яз

1
Ми щасливими були' з тобою в парі,
Я в твої'х руках, як скрипка Страдіварі,
Ве'ла партію свою' безпомилково...
В музиці кохання не потрібно слово.
Під твої'м смичком вібрірувало серце...
Тільки доля готувала сво'є скерцо.
Парний наш дует перетворивсь на тріо
І звучить, нажаль, незіграно-фальшиво.

п/в:
Любов не визнає' фальшивих нот.
В мелодії для двох - свій тембр частот.
Не вписується в тему зайвий третій,
Нема для нього партії в дуеті.

2
Більше не торкають скрипку твої руки,
Не хвилюють твоє серце її звуки.
Ти соліруєш і я без тебе - соло,
І лунає сум, життя зімкнувши в коло
Тих мелодій, що колись дуетом грали,
Вдвох октавами у височінь злітали...
Долі гамма на скрипічний ключ замкне'на,
Спорожніла нашого кохання сцена.


(авторська пісня) 10/01/18/   


Рецензии