Серця

Але шо поробиш?!
Такі вони!
Серця вибагливі
Сни необізнанні
Надокучливі мрії
Нездійсненні очікування
Ти як в рекламі
Не ти
Твої звінчені погляди
Од моїх занівечиних
Мають свою постать
А я крім тебе
не маю більше нічого
не маю більшого
Врешті питань вже немає
І так наперед все відомо
Фріки не мають права
У нашому світі
Ніякого права не мають
Мають лише їх
Чи то совість чи сумніви
Чи закони серед своїх же
Серця наші в клітках
Як циркові потвори
Але ж знаходиться
хтось
Хто в них
Закоханий
Ззовні
Хто готовий
Влізти
в клітку із ними


Рецензии