Окуджава

                Окуджава – бачі


Виноградную косточку в тёплую землю зарою…


Я пуд корч Ізабелли завезу у фурику гною,
Грозна доброго ферту пахнячих, в шахтув накладу,
Жумарки, кученятину, шойт, крумплі з ребрами сплою,
Жовту вам сливовицю й червеной вино покладу.

Їчте, кушайте вино на дяку зо мнов , цімборове,
Вас посилуву читаво,  я туй найліпший винцларь,
Хоть я з Вароша, а ви вшиткі є сільські фаттьове, 
Вино фіном! Червеной такой ги мам тварь.

Подля хлопу найліпше заспівать з Deep Purple Йєн Гіллан
Не журися, пий децу, жумарку бери, закуси,
Ко ся дуже нагостить  однесу го в шопу на діван,
Не єден раз ня  добрий цімбора на пличох носив.

А коли зайде сонце, вон вуйду звізду позерати,
Ги вертула закрутиться в шопі студенуй патлаш, 
Жовтий пес, мачка чорна ми будуть папучі лизати,
Забуйташений добре нись зрана вже  дідико наш.


Рецензии
Бізонь! Гостеприїмству
Оди ся пишуть!прекрасна
Картина. Талант і знаніє
Жизні у вшитких її красотах
Розрішили ся родити
Твоїм віршам

Наталья Иваняс   22.01.2018 23:22     Заявить о нарушении
Наталочко! Дуже вдячний за твою увагу і доброє слово!

Микола Мага   23.01.2018 08:48   Заявить о нарушении
Лягло на мелодию!
СОВПАДЕНИЕ)браво!
Талантище.
З повагою
Наталия

Наталья Иваняс   27.02.2018 14:24   Заявить о нарушении