Мiнливiсть життя

Позавчора осінь споглядала:
Дивну, листограючу, мінливу.
А учора весну малювала:
Теплу, надихаючу, сміливу.
Мені снилось літо безтурботне:
Сонячне, яскраве і чудове.
Роздяглась я, бо було спекотно.
Та зима настигла випадково.
Віхрем залетіла прямо в душу
І залишилась, думки сковавши.
І тепер я якось жити мушу,
Кригу над душею надломавши.

PS: в якості ілюстації моя картина. Холст, олія, 2017


Рецензии