Он всё может

Він бачить, Він чує, Він знає!
Він вчинить, що треба Йому,
Коли твоє серце зітхає,
Співає лиш пісню сумну.

Коли уже все безнадійно,
Коли не поможе ніхто,
Бог втішить- і стане спокійно
Він дасть в твоє серце тепло.

І все, що задумав Він вчинить.
Довірся  всім серцем Христу-
І Він майбуття ощасливить,
Почує молитву просту.

Чекає від тебе довіри.
Склади ж Богу щиру хвалу.
Він знає, Йому все під силу !
Він вчинить, що треба Йому !

©Віра Українка


Рецензии