Що хочу я?..

Що хочу я?..Та просто жить…
Співать,творить,людей любити,
І цінувати кожну мить,
Життя одне,й не зупинити.

Всміхатись ранішньому сонцю,
Пташини спів нести в піснях,
Чекати променя в віконці,
Любов нести в людських серцях…


Рецензии