Марево життя

І буде ранок,буде день,
І ніч розтвориться в пітьмі,
І марево сумних пісень
Тобі  не звалиться до ніг.

Все- годі, серце, сумувати,
Бо відлік часу відступив.
Іди, душа,теплом співати,
Вагання розум припинив
.
А я живу! А я надіюсь!
І душу людям відкрива.
Дивлюсь на сонце, чуть замріюсь,
Ні…я не та уже, не та.

Я буду радість дарувати,
Беріть, мені її не жаль.
Я буду вранці знов вставати,
І розганяти низку хмар.

Я віджену осінню стужу,
Зі сну,із серця, із душі.
Теплом леліяти, мов ружу,
Співать омріяні пісні.

Радій, душа, ми знову разом!
Здолаємо пітьму в собі,
Хай не дзвенить громадним басом,
Бо ми не ті уже…не ті!

Впускаю я  весну  у  двері-
Заходь, і будем святкувать
Народження нової мрії…
Я справлюся, і буду знать,

Що радість – це підтримка рідних,
Це шепіт моря у душі…
А щастя вибирає гідних…
Спішу до вас я- гожі дні!


Рецензии