Л рыка сна

1
Апошняя надзея на сэнс.
Апошняя мара разьбіта.
Апошні позірк у сьлед,
І на гэты раз, здаецца, мы квіты.
Мне хочацца уздыхнуць -
Павертам зрабіць горач страты.
Магла б мне раней намякнуць
І я павярнула назад бы.

2
Штодзенная лірыка сна,
У вуглу паламаныя крылы.
Для мяне не наступіць вясна:
Мне гораччу душу заліла.
Па жылах, што некалі жглі
Цячэ зараз нешта іное.
Калісці адзін аднаго знайшлі,
І зноу закапалі у былое

Sh:
Штодзенная лірыка сна,
Для мяне не наступіць вясна:
У вуглу паламаныя крылы


Рецензии