Я сильная

Я сильная, і плакать я не смію.
Хоч серце  рветься  і  душа болить.
Все пережить  достойно я  зумію,
Й  з вірою в серці я зостанусь жить.

Я  сильная, і плакать я не  можу,
Не  маю  права  сльози проливать.
Все зло  і  підлість  гідно  переможу,
Й від труднощів  не стану  я втікать.

Я  сильная,  і сльози я  тримаю,
Не  даю волю  їм рікою потекти.
Я  зможу все…себе  я  добре  знаю,
Та  Бог  щоб  щастям  зміг  ще наректи.

Я  сильная,хоча  душа  ридає,
Але  цей плач не чути  із  грудей.
Я  сильная,та  щастя  я  чекаю,
І сльози  радості пролить хочу з очей. 

Я сильная,хоч плакать теж  я вмію…
Я вмію плакать,адже я  жива.
Але від щастя плакать я волію,
Й не просто  це звичайнії слова…

20.01.2018 р.


Рецензии