Для Галины

Життя складне, бува жорстоким,
Але наш досвід не проп"єш.
Мету ми ставимо високу,
До неї все життя ти йдеш!

Буває часом дуже важко,
Але нам сили Бог дає
Не для отримання "бумажки" -
В нас світу бачення своє.

І все життя нам вчитись треба
Любити світ і до людей
Звертатися по допомогу,
І в щастя вірити дітей.

Бажаю щастя і здоров'я
І щоб отримані знання
Ти віддала народу сповна
За краще наше майбуття!


Рецензии