Чудо

Свято і смуток в тандемі стрімких подій,
так переплетених,- що той Гордіїв вузол...
ходять месії приреченні по воді,
кожен із них, у людськім розумінні, лузер...
хтось на кострИщі,  Ісус  освятив хреста,
а голова Івана лягла на тацю...
жертву, як срібло, вища бере мета,
чим ще оплатиться Божа невдячна праця?..
Може все марно?.. Та хто достеменно зна?
Дасться по вірі... та де віднайти ту віру?
Смутку і радості визначена ціна -
Бога печать і довічне тавро звіра.
А за плечима їжачиться пір'я крил,
білі і чорні разом... Петро і Юда...
а по воді месія,- з останніх сил,
лиш би повірив люд у Господнє Чудо.
 


Рецензии
оооооооо чудо

Сережа Вечностев   22.01.2018 16:57     Заявить о нарушении
Дякую!

Ева Сокол 2   23.01.2018 11:07   Заявить о нарушении