Я снам не вiрю...

Я снам не вірю, хоча в них щось є,
Щось несподіване і дуже дивне.
Бентежить душу сон, мрію несе
І думкою в краї далекі лине.

Туди, де щастя, мов вишневий цвіт,
Туди, де я не знатиму печалі,
Туди, де в серці музика бринить -
За синій обрій, далі, далі, далі...


Рецензии
Что с тобой случилось?!

Иван Кунцевич   22.01.2018 23:24     Заявить о нарушении
Тоска по родному краю.

Гаевская Ирина Николаевна   22.01.2018 23:33   Заявить о нарушении