Не будьте скуп на хорош слова!

Не будьте скупі на хороші слова,
Лишати в собі непотрібно!
Даруйте з любов'ю усім і сповна!
Повернеться вам неодмінно!

Даруйте частинку того, що дав Бог
Ви словом зігрійте Господнім,
А теплі слова, серед грізних тривог,
Наповнять усім благородним.

Даруйте сердечні слова просто так,
Даруйте і ближнім, і дальнім,
Хай люди відчують небесного смак,
Хай вічність їм стане реальна.

Хай радість побачать усі на очах,
Хай буде привітна усмішка,
Хай буде любов. І не тільки в словах,-
Хай буде життя ваше ніжне!

©Віра Українка


Рецензии