Наталия Михайловна. Вечная память. на украинском

О рідна наша вчителько, ненька,
Десь поховані Ви там далеченько,
Десь за річкою та полями,
Де сонечко пригортає теплими промінцями,
Де вітер шугає, новини приносить,
Чи долітають до Вас вісті хороші?
Як скучили за Вами, тяжко уявити,
Що більш в нас ніколи не буде тієї радості і втіхи,
Від Вашої присутності робота йшла на лад,
Ніколи не забуду Ваших настанов и порад.
Пильне око стежить за кожною дією,
Добру працю нагородить хорошою оцінкою,
Розвеселить, підбадьорить, навіть нагодує,
Любу життєву проблему спростує,
У необхідний момент підійде, допоможе,
Тільки встигай нагадувати:
"Більш не треба, спасибі, досить".
Рахую кожну годину, кількість днів,
Чомусь жевріє надія, що ще відбудеться Вечір Випускників ...
Але це марно, геть порожні сподівання, дурна наївність,
Вже розлетілась по своїх шляхах дружня колективність.
Спасибі Вам, вчителько, люба,
За Ваше терпіння, любов і турботу,
Я проковтну цю невгамовну скорботу,
І глибоку пошану висловлю Вам,
Як зразковій і добрій людині,
Пам'ять віддасться вікам.


Рецензии