Когато по Сега на Й. Радева

  КОГАТО
автор: Росен Русев

ПО "СЕГА", Й. РАДЕВА

Когато отчетеш пропуснатото в себе си,
някога когато разбереш,
че другите възможности ги няма...
Потърси ме, може би ще съм узрял
да усетя топлината на ръцете ти.
Тогава  късноесенната нощ
брояща окапали листа,
ще преброи и няколко
в нощта сълзи прокапали
от мен за теб...
за...теб...
Когато съм те нямал.


Рецензии