Когато

       КОГАТО
  Автор  Росен  Русев
Когато много ме боли
ще потърся телефона и ще звънна,
а ти пък приказка ми разкажи,
за онзи принц и красивата принцеса.
Когато ме омаеш с думите красиви
и спре да боцка вляво,
не спирай, приказката довърши,
усмихвай ме - ти мое огледало.
Затова са приказките,
да тешат детето в мене оцеляло
и връщайки ме в техния си свят
сънувам приказка една:
за мъничко любов, останала
в парче от счупеното нявга огледало


Рецензии