Кветкi для матулi

Прыйшла вясна, растаяў снег,
Падснежніки растуць усюды.
Нарву падснежнiкаў букет
I аднясу матулі.

Пастаўлю кветкi я ў вазу,
Хай ваза стаіць на акне,
Каб пахла вясною у хаце,
Хай радуюць вочы яе.

Сакавiк 2011 год


Рецензии