От сердца к сердцу. на украинском

Літа біжать, що не спинити.
Осіння пісня кличе спогади про те,
Що неодмінно хочеться любити,
І сльози набігають на лице.

Схиляють мудрі головы дерева,
З цікавістю спостерігають за життям.
Сумують, простягаючи гілля до неба,
І поринають в забуття.

Звертаємось до вас, рідненькі,
Могутні вчителі доби,
Ми йще були такі маленькі,
А ви плекали найкращі скарби.

Терпляче вчили, наставляли,
В усьому нам допомагали,
За наші помилки переживали,
За кожним кроком пильнували.

Нехай говорять що завгодно
Ті, хто не пізнав важнішу суть
Наполегливої праці разом з вами,
Цього ніколи не забуть.

Ви наші найсвітліші промінці,
Сповнені любові, мудрі взірці,
Нехай спливає час, тягнуться місяці,
Але назавжди ви лишаєтесь у серці.


Рецензии