Розлюбите, скажiть про це вiдразу

Розлюбите, скажіть про це відразу,
Не накопичувати що б в душі образу
Адже в житті, на жаль не всі як мрієш
Світ бачиш вічно юним, а старієш

Не завжди почуття роки тривають
Їх труднощі життєві обривають,
І якщо жити разом неможливо,
Не втратити людяність - це важливо.


Рецензии