Ты говори мне, говори

Ты говори
               Мне,
                Говори,
Рассказывай-
            о Детях,
                о Себе;
о Том,
          что Видела
                во Сне
И,
        как Прекрасен
                свет Зари...

Мне,
        голос Твой,
                ласкает Слух,
а Речь,
      что Ручеёк,
               в Лесу,
                Прохладный.
Я,
   пью Его,
              Захватывает
                Дух...
Я,
   пью до Дна,
                Порывисто
                и Жадно.

 












         
            


Рецензии