Беспредельно. на украинском

Тремтить земля, гуркоче грім,
І разом з вітрем навздогін
Летять пісні, якісь чудненькі,
Але слова луна тихенько ...

Це ліс звертається до тебе,
Протяжно свистом зазива,
Він хоче, щоб у мить ти зазирнув у небо,
Примружуючи очі, розглядаєш ці дива.

Сидить на синій смузі місяць,
Заплутуючи свій подальший шлях,
І вже не хочеться зрушатись з місця,
Ти зачарований, і забуваєшься у мріях.

І запліта тобі думки, ніби у повір'ях,
Позичить крапельку сльози,
Що протіка в надіях.
Для чого це йому? Хто ж його знає ...

Можливо, він хоч трошки біль наш уявляє.
- Ніколи не здавайтеся, ідіть! - Запально наставляє,
- Зустрінемося ще, живіть! - І срібним сяйвом
До себе пригортає.

Він стереже нас кожну мить, але цього, можливо, ніхто і не знає.


Рецензии