Мелодии сердца. на украинском

P.s Не дайте смахнуть или вспугнуть вашу "бабочку" с носа, и сквозь эти "узорчатые крылышки" продолжайте видеть прекрасное! Всем добра! ;)

***

Щоночі білий сніг блискоче,
Місяць кутається в хмари.
Єлейним голосом шепочуть
Маленькі сльозинки, поспішно

Сідаючи перед очі, почуючи
Нестримний плач гітари.
Чи то серця тяжкі удари?
Сумні сурми вгамуватися не хочуть.

Тепла краплинка щоку лоскоче,
Відволікає від докучливої примари.
Підплигує у долоні, як цуценя
Добрими очима всміхається:

-Не треба журитися, нічого не втрачено,
Твоє серденько іще закохається!
- Прихильним кошеням замуркоче,
Повір мені, все владнається! -

Говорить сльоза до яскравої
Зіроньки, й відпочивати укладається.
Гарною мережкою повиваються
Хвилі вільного океану,

На глибині ховається перлина -
Вічного кохання талісману.
До миру на Землі покликану.
Якщо хочешь щастя у житті,

Зверни увагу: щоб далеченько
Заплисти - перестань вважати
Себе за почвару. Негайно скидай
Цю оману!

Ти невід'ємна частинка
У світі чарівного роману.
Живе талановитий письменник у тобі,
Ніхто не позбавлений цього дАру.

Ти живешь у своєму творі.
Ніколи не здавайся у боротьбі
На шляху до своєї любові!


Рецензии