V Ранок Лiсiа

- Сонце встає,
Серце моє!
- Серце моє,
Сонце встає!
- Сонце встає,
Серце моє,
Чи то був Ти?
- Сонце встає,
Танок веде...
.....................
- Серце моє?..
...Розлітається сновидіння на друзки,
Але у прохолоднім сяйві сонця
Я бачу, як із Твого тіла квіти виростають,
Я помічаю посмішку Твою у мерехтінні рос...
- Кохання це – на межі двох світів.
Ми танцюємо, не торкаючись одне одного,
Ніби між нами – скло –
Прозорий мур, межа, що її не перейти...
- Яке крихке наше щастя!
Як легко йому зламати крила!
- Чом ми раніше не любили?...
.....................................................
- О, я чую їх!
Знову чую їх...
Кличуть мене...
Щастя моє!
Кличуть мене!
Нащо я їм?
Краще втекти...
...........................
Нащо я їм?
- Ти вже зникав,
Ти вже тікав!
Не треба ставати знову на той самий шлях!
- Серце моє!
- Щастя моє!
..............................
- О, я чую їх!
Знову чую їх...
...............................

2007


Рецензии