На мелод ю ой, на гор два дубки для слави

На  мелодію « ОЙ,НА ГОРІ  ДВА  БУБКИ»

У Славусі  ювілей, –2 р.
У Славусі  ювілей,ювілей,тут  багато  є  гостей.

Ми Славусю  вітаєм ,– 2 р.
Ми Славусю  вітаєм,вітаєм,що  бажати думаєм.

Всі ми щастя бажаєм, –2 р.
Всі ми щастя бажаєм,бажаєм,й за здоров’я твоє п’єм.

Щоб  щасливою  була , --2 р.
Щоб щасливою  була,щоб  була,й біди-горя не знала.

Підіймаєм келихи, --2р.
Підіймаєм келихи,келихи роки летять ,мов  птахи.

Ти ,Славусю,не  журись, -- 2 р.
Ти ,Славусю,не  журись,не журись,і гостям всім посміхнись.

50  лиш один  раз, --2 р.
50 лиш  один раз,один раз,а щаслива  будь  щораз.

22.10.2016 р.


Рецензии