Догола

Я руйную всі свої кордони,
Роздягаю душу догола.
Я, неначе крапля, пред тобою...
Тільки не потрібна тобі я!

Ти знаходиш те, що тобі треба,
Та не віриш в почуття мої.
А у мене є одна потреба-
Бути там, де зараз ти.

Повідомлення зникають у безодню,
Тиша ріже мій повільно слух.
Вчора, завтра, і авжеж сьогодні,
Я не вилікуюсь від недобрих смут.

Ти не любиш ні про що просити,
Але допомоги хочеш ти.
Так не треба, я тебе благаю,
За рахунок мене йти до мети.

Знов зі мною поруч лиш самотність.
Ти мовчиш-ігнориш мене знов.
Я руйную всі свої кордони...
Чи потрібна моя тобі любов???


Рецензии