Добра пiсня

Тече спід каменю струмок.
Вода – сріблястий холодок.
Журчить струмок, співає
Пісеньку ту, що знає.

Пташки у лісі дзеренчать.
Пісень є в них – не позичать.
Співає гулко вітер
Аж чути в цілім світі.

І я співаю як ся можу
Пісеньку тиху та погожу.
Про ліс і річку, про життя
Та про щасливе майбуття.

Навіщо в пісні тяжкий сум
Та чорни хмари сірих дум?
Не зробить сум щасливим,
Не стане життя милим.


Рецензии