Подорожн й

Подорожнім іду до небесного Отчого дому,
Біль і радість мене супроводжують в цьому житті.
Свого серця в молитві підношу і жагу і втому
Я до того, Хто вмер замість мене давно на хресті.

    Я до тебе Ісусе іду
    Через радість в житті і біду,
    У минуле своє я ніколи вже не повернуся.
    І тому кожен день, кожен час
    Поки промінь життя не погас
    До небес я підношу свій погляд і завжди молюся.

Наче гори стають наді мною життєві тривоги,
Хвилі світу цього безупинно у човен мій б'ють.
Та Господь дає сили постійно і зміцнює ноги,
І з Його джерела на шляху я життєвому п'ю.

Тому я не сумую в житті і даремно не плачу,
По вузенькій стежині упевнено в небо іду.
Бо на ній я сліди закривавлені Господа бачу,
І спасіння душі лиш на ній я для себе знайду. 


Рецензии