х х х

Читаючи Лесю Українку


Начиталася, мов напилася
Чистої джерельної водиці,
І здається, що в мене влилася
Мудрість слова. У моїй світлиці
Стало ще світліше, веселіше,
Заманулось пісню заспівати.
Захотілось написати вірші -
Радість серця людям передати.


Рецензии