Кохана

Я летів на крилах до Дністра,
Дихав чебрецем й маслинами,
Де п’є воду безмовна верба,
Цілував кохану годинами,

Хлюпотіла у ніжках хвиля,
І фіалка крихка розквітла,
Соловей співав до світання,
Серенаду мого кохання,

Пролетіли гуси, мов стріли,
І Дністер розлився у луки,
Я кохав кохану щосили,
Цілував її ніжнії руки.


Рецензии