I таке бувае

               
       
                У гаю весілля
                Всі прийшли гулять
                Наливай горілки
                Наш любимий зять.

                Музиченьки грають
                Чути дзвін селом
                Гостей забавляють
                Співи за столом.

                А газда з газдинею
                Полягали спать
                У гаю весілля
                Забавляє зять.


Рецензии