Зламанi крила...

А Ангелу зламали крила,
Сліди криваві залишились.
Вона колись увись летіла,
На землю з швидкістю звалилась.

І їй вже більше не літати,
І не пізнати тої ейфорії,
Яку лиш у польоті можна відчувати,
Коли летиш на зустріч мрії.

Нестримний біль і свіжі рани,
Скарбничка із розчарувань.
Історія людської драми,
Тернистий шлях з випробувань... (с)


Рецензии