Лиеш мо мондаш

Икымше отыл,
Пытартыш отыл,
Кызытеш улат – йоратымаш.
Ала-мо кочо
Шумемым кочко,
Виян улмаш – огеш лий мондаш.

Мылам конча мо,
Мылам чучеш мо?
Ўдыр кид, ныжылге, ок шукал.
Пиал шурто
Ок лий уто, 
Чон мура гын – к;сле кыл – тукал.

Ала коешак,
Ала чучешак
Шыма турво – лиеш мо мондаш?
Икымше отыл,
Пытартыш отыл,
Кызытеш улат – йоратымаш.


Рецензии