До тебе

Навіки я твій, моя ясная зоре,               
Про тебе думки всі, легкі та прозорі,
Ти сяй мені, серденько, вогником щастя,               
Не дай моїй долі даремно пропасти.

З тобою злітаю, мов птах, моя мила,               
То наша любов дарувала нам крила.
З ім'ям твоїм я кожний день зустрічаю,               
З тобою у серці весь світ - надзвичайний.

Турбуюсь за тим. щоб ти, мила. поспала,               
Щоб вранці ти з ліжка бадьорою встала.
Наступного дня мі зустрінемось знову,               
Ніколи не згасне багаття любові!

Вже місяць проклав до віконця доріжку.
Коханочко мила, тобі час до ліжка,               
Скажу надобраніч, моя наречена -               
Під зоряним небом коханка свячена!

Втрачає життя без очей твоїх вартість,
Чи зможу зірками один милуватись?
В житті, моя люба, так бути повинно,               
У серці моїм ти навіки єдина!


Рецензии