Украинский Гарик 463

Український Ґарик 463


За мотивами І. Губермана

Де ненависть, де лють і жахи,
де рать озброїлась на рать,
блажен, хто має ще відвагу,
щоб на сопілці тихо грать.


   Владислав Красса
"Тисяча із Хвостиком".


Рецензии