Славте Спаса!

Застилайте столи, мої милі,
ставте, ставте кутю на столи!
В дні різдвяні, дні світу щасливі!
Славте Спаса щоб в мирі жили!
Беріть в руки,але не бокали,
Беріть в руки та не автомат!
Беріть в руки життя те що справа,
те що зліва, на то ти солдат!
Беріть в руки, що там за спиною!
Беріть в руки, що там, впереді!
Всі ці сторони світу іскрою
світла Божого люд освіти!
Славте всі кінці білого світу!
Сина Божого, Спаса в цю мить!
Хай же в праці й добрі живуть діти!
Діти ваші, хай злість відлетить!
Слав, Донбас, слав же Львів, північ й південь!
Спас рожденний по світу ступа!
З цього дня та у славний Великдень!
 Нам - свободи! Любові! Добра!
Брат до брата одною сім"єю!
Та за круглий усядемось стіл,
спільний дім наш, де війни змією,
захистим від ненависті стріл!
Слав Різдво Україно, Росіє!
Слав же Сірія, слав білий світ!
Хай на весь світ любов заясніє!
І Творець нам пошле много літ!
Земле, земле! Порадуйся з нами!
Заколишеться лан золотий!
По степах  і підем стиглим ланом!
В мирний день Боже путь освіти!
Застилайте столи мої милі!
Наливайте в бокали любов!
Пийте! Їжте і будьте щасливі,
цю кутю Божу нових основ!


Рецензии