Водохреща

У химерному свiтi вiршикiв *Lusi Soleil*
------------------------------------------------------
Хоч нинi й не мiцний мороз,
Але хреста звели iз льоду.
В Йордані охрестивсь Христос,
В морозну зимову погоду.

Нехай його осв'ячена вода
Зцiлить тiла I душi нашi,
Бодай неспокiй та бiда
Минае нас назавше!
2018 г


Рецензии