Донбас

Люблю з дитинства мій Донбас,
бо там живе моє коріння.
Тепер я чую раз у раз
про нього кволе голосіння.
Ховають начебто його
у гробове оте склепіння,
де не горітиме вогонь
тепла і світла воскресіння.

Та незважаючи на час,
коли волають навіжені,
постане знову мій Донбас,
відновиться, мов птиця фенікс.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.