А ты хочыш с Рамо жыты

Да шэ j ны журытысь?

Лытыть пташка-ныбарака,
Гоj, да ж протів ітру.
А ты jды да допытаjся
У літьвіныj жыру.

Мы ходылы зары з батьком
Гынды во ж за хлівчык.
Есця в Білого бо Заjця
Шэра повстка j в зімку сь.

Мы j ж грыбочкы некаj КозКі зь
Ложым ф халадзілак.
Тут і в сіньцях фсё запёрло,
Хоть морозык хілыj.

От мы j думаем з Васілько:
Чы нам довго жыты,
Раз ф хлывовы змэрзлы j дрова,
А ны то шо щіпкы.

Мні говорать с ПонізовЯ:
Оj, як надоjіло фш
Гэтоj корчык да домочок!
Бо ныма высільляв.

Да. Усі мы любым добрэ
І уют, іj jіжу ж.
А ты вот вырнысь в сыло щэ
Да начны біць рыжых.


Рецензии