На самотi

Не спиться щось, я знов на самоті...
Між нами пролягають довгі дюни,
Але моя душа з твоєю кожну мить
Перекликається, немов гітарні струни.

Дивлюсь в вікно, а там гуляє ніч,
В кватирку місяць зазира зухвало...
Лягає наче пух на землю сніг
І неньку кутає в пухнасте покривало.

А рано-вранці мелодійний дзвоник 
З'єднає втішно наші голоси,                   
І білий сніг, що сріблом пав на скроні,
Додасть стосункам злагоди й краси


Рецензии