На 50-рiччя на замовлення

Сьогодні ювілярока Галина-
У неї кругла дата – 50.
Вона із літери великої людина,
І час настав,щоби її вітать.

Багато привітань сьогодні вже звучало.
Багато теплих  , ніжних , гарних слів.
Щоб всі слова зібрать і привітать- це мало.
Мало зібрать пташиний переспів.

За 50 багато що зробила,
Всім ,кому  треба – щиро  помогла.
Прекрасну  доньку ти уже зростила,
Любов всю  материнську  їй  дала.

Для мене і для нашої родини
Ти стала рідною,своєю ,вже  давно.
І не минуло жодної  ще  днини,
Щоб не згадать тебе  й  твоє  добро.

То ж залишайся же назавжди  ти такою.
Хай Ангел тебе завжди стереже.
Нехай добро тече тобі рікою,
А Мати Боже завжди  береже.

Нехай Господь тримає у опіці,
Ісус Христос ,щоб часто  допоміг.
Світись від щастя  у своєму віці,
А радість  хай  доноситься з усіх доріг.

Життя минає,як єдина мить,
Роки біжать,несуться без упину.
Хоч 50 – тобі ще жить і жить,
Й прийнять на світ  ще не одну  дитину.

Нехай цінують рідні і близькі,
Чиї шляхи до  тебе наближались.
Я вдячна  долі,що ти є в  моїм житті,
І щоб так радо  завжди зустрічались.

02.07.2016 р.


Рецензии