Афанди

;ар миллатнинг шахсий рамзи бор,
Тарбиянинг миллий ;омуси.
;ар элатга ма;оллари ёр,
Эртаклари - элнинг номуси.

Косаси бор, турфа кўзаси,
Латифадан чи;арар ;исса.
;ожиму;он, Алдар кўсаси,
Аждодлардан ;олган шеър, ;исса.

Насриддиндан ўрганар беклар,
Зукколикни, аския тў;иб.
Одам бўлар жами ўзбеклар,
"Афанди"ни ёшликдан ў;иб.


Рецензии