Нiчого не значу

Ну знаю, нічого не значу.
І що з цим робити тепер?
Померти не хочу, та наче
В мені хтось-там точно помер.

Цей хтось дуже-дуже старався.
Тепер відчай вбив все разом
І хтось тихше тиші вже плаче,
Щоб ти тільки цього не чув.

Мовчу зараз, очі стомились
І погляд мій також стомивсь.
І тільки б десь в твоїй уяві
Таким він не був, не лишивсь.

А хтось той добив себе точно.
Напився із жалю й тому
Повісився десь у підвалі
І випустив душу свою.

Нема його. Більше не бачу,
Не чую нестримних благань.
Нічого... Нічого не значу -
Вся відповідь моїх питань.


Рецензии