Об мiй човен б ються хвилi

Об мій човен б'ються хвилі
Бузького лиману
Нам до моря ще дві милі
Відпочинку стану
Беріг лівий, беріг правий
З часом далі стали
Запах моря, білу піну ми, нарешті мали

Хай наповнить вільний вітер
Силою вітрила
Ми відчуємо всім тілом
Що у нас є крила
I нехай завжди щастить нам
В неспокійним море
І це буде море щастя без страждань
I горя

#човен__хвилі #Бузького_лиману
#Відпочинку_стану   #Хай_наповнить_вільний_вітер
#всім_тілом  #море_щастя_без_страждань


Рецензии