Нiчка пандочка

Нічка пандочка,
у нірку лапочка,
медок з пампушкою,
а сонцю жить!
Промінь ласкою,
а нічку маскою
суниць на личеньку
не молодить.
Суниця пандочці
сміється й радості,
від дня в промінчиках
не затушить,
нічка пандочка,
у нірці й лапочка
тай під голівоньку,
а сонцю жить!
Заснула ніченька,
суничка літечком
списала неба дім,
й млинець висить,
його не вмочиш в мед,
зійшов і кинув плед,
суничці в літечко,
а сонцю жить!
І ось вже ніченька
відкрила личенько,
на нім зоряночки,
ім не тужить!
Й летіла млинами,
в меду долинами,
де місяць пасічник,
а сонцю жить!
Нічка пандочка,
пухнаста панночка,
з рум"янцем пандочці
ой не дружить,
а дітки лапоньки,
від зорі крапельки,
рум"яні щічечки,
бо сонцю жить!


Рецензии
Чудовий вірш, Дорога Ангелиночко... Добрий і світлий.

Ольга Липа   30.01.2018 15:14     Заявить о нарушении
Дякую, сонечко. Мирних нам днів і ночей

Ангелина Длинка   30.01.2018 15:34   Заявить о нарушении