Дрiмаэ бiлий лiс

Дрімає білий ліс під снігу пеленою,
І сонце променем торкається його.
Дрімає білий сніг, але дріма з журбою,
Й давно чекає він пробудження свого.

Дрімає білий ліс й чудова казка сниться,
Як задзюрчав струмок у лісі між дерев.
Як листя на древах хоче вже розвиться.
У лісі знову чуть гучний ведмежий рев.

Дрімає білий ліс і дихає повітрям,
Морозяним, прозорим, чистим і  легким.
Та в казочці, на жаль, він не махає гіллям…
Бо скутий не на жарт морозом ще міцним.

Дрімає білий ліс в зимові ці морози,
І сниться сон йому, що тануть вже сніги.
Дрімає білий сніг, вві сні він бачить грози…
Та, справді, де не  глянь, скрізь білії сніги.


15.01.2018 р.


Рецензии